iPhone 4.

Tror jag har tagit personlig rekord i att ha samma mobil "länge". Idag har jag haft min iPhone i exakt 11månader och jag är fortfarande nöjd. Rekomenderar starkt att ni ska köpa iPhone, pepz. :) Det enda felet jag haft med den är väl att den har "fryst fast" någon gång och att saken där man laddar blivit fuktskadad. Tur man har världens bästa vänner som kan fixa det åt en, vad vore jag utan min älskling?! - telefonen alltså ;)
.
Nog om det. Igår la jag upp två egobilder, av misstag. Skulle lägga det i utkast och sen slänga in ett inlägg men då jag suger på mobilbloggning så råkade jag slänga upp på bloggen direkt. Nåja! Det får vara. :)
Gjorde faktiskt inte mycket igår, tog det lugnt och vilade upp mig. Var trots allt hundvakt då pappa jobbade hela natten, så det var nog lika bra att bara vara hemma.
.
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Blir väl samma igår då mina vänner är upptagna med sina pojkvänner, pajala och eriksson är i luleå, och resterande bor inte i piteå. Eller ja, men inte dom från mitt "umgänge" ^^
Blir nog film&städkväll med pappa. Fungerar det med. Har ju trots allt världens bästa pappa! ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus